Träningsläger och arbetsprov i Gävle 17-20 maj 2012!

Vi tränade torsdag, tränade på förmiddagen och körde prov på eftermiddagen på fredagen, tränade lördag och körde prov igen på söndagen!!

Lillpojken Linus var en poäng ifrån att köra godkänt i Allmändraget i fredags efter att ha fått full pott på allt utom slalomen som han nollade för att matte slappnat av för tidigt vid sista konen! Men i söndags klarade han godkänt!! :-)
Innan vi åkte hemifrån hade han bara provat på att dra skackelhjulen tre-fyra gånger, bara med koppel och vi hade i stort sett bara gått rakt fram!

Bästa gammelgubben Casper då... ;-)
Vi tränade ju lite på momenten i klass I för ett par år sedan, då vi också körde Arbetsprovet klass I ett par gånger. Men det gick inte bra alls, jag fick honom inte att förstå att han skulle gå framåt när jag var bakom vagnen, och jag blev frustrerad och gav upp! Men Casper kör tydligen taktiken att vila sig i form, och så behövde han väl mogna lite, för han var ju bara sju år då!! ;-)
Vi har den senaste månaden tagit upp dragträningen igen och tränat två gånger tillsammans med Susanne, Quila och Ronja, i ett par timmar, och så har vi tränat hemma en gång, och träningen har gått jättebra!!

Vi tränade som sagt även på torsdagen uppe i Gälve, och lite innan provet på fredagen, då Casper sedan körde godkänt i Arbetsprovet klass I med 116 poäng av 120 möjliga och fixade en ny titel framför sitt namn i stamtavlan!! Han fick full pott på allt utom korsningen där matte även med honom slappnade av för tidigt när han var på väg ur korsningen och han tog med sig en kon... ;-)

På lördagen tränade vi på momenten i klass II. Vi har aldrig tränat det förut, förutom att han då för två år sen provade på bron och tunneln. Men det gick bra på träningen så jag bestämde mig för att prova klass II på söndagen...
Och han körde godkänt med 14,5 poängs marginal, trots en nolla på slalomen!!! :-)

Så jäkla coolt att klara både klass I och klass II samma helg, och med en nioåring dessutom!!!! :-)

För er som inte vet hur Arbetsprovet går till men kanske skulle vilja veta lite mera vad det är vi sysslar med så kommer här en länk:
http://www.sshk.a.se/arbetsprov.htm 
Till sidans topp!

 

Webmaster Sanna Larsson 2006


Namo WebEditor 3.0

Dog4Life!